I Strona główna I Wiadomości I Kultura I Sport I Pogoda I Turystyka I Narty I Kościół I

I Radio Alex I Głos Ameryki I Z peryskopu... I DH Zakopane I Telefony I Apteki I

I Reklama I Ogłoszenia I Muzyka I Video I Galeria I Archiwum I O Watrze I
"Europejska Stolica Grila..."

(22.06.2003) Zakopane przez dwa dni było Europejską Stolicą Grila. Międzynarodowa impreza kulinarna pod nazwą PUCHAR EUROPY W GRILLOWANIU zgromadziła ekipy z Austrii, Czech, Estonii, Holandii, Niemiec, Szwajcarii, Węgier, Ukrainy i Chorwacji. Jednocześnie rozgrywane były Mistrzostwa Polski. Podstawą do przygotowania potraw w tym roku były: piersi z kurczaka, pstrąg, wołowina i żeberka wieprzowe. Każda z drużyn będzie także musiała przygotować deser z grila. W serwisie rozmowa z  Magdaleną Stańczyk:
Rozmawiał Zdzichu Chmiel.
Wyniki rywalizacji:

Fotografie z niedzielnej części imprezy:

(17.06.2003) Zakopane przez dwa dni 20 i 21 czerwca będzie Europejską Stolicą Grila i Barbecue. Międzynarodowa impreza kulinarna pod nazwą PUCHAR EUROPY W GRILLOWANIU zgromadzi ekipy z Austrii, Czech, Estonii, Holandii, Niemiec, Szwajcarii, Węgier, Ukrainy i Chorwacji. Jednocześnie rozgrywane będą Mistrzostwa Polski. Podstawą do przygotowania potraw w tym roku są: piersi z kurczaka, pstrąg, wołowina i żeberka wieprzowe. Każda z drużyn będzie także musiała przygotować deser z grila. Będą również występy artystyczne:
Mówił dyrektor Biura Promocji miasta Zakopane Grzegorz Buczulski.

I Strona główna I Wiadomości I Kultura I Sport I Pogoda I Turystyka I Narty I Kościół I

I Radio Alex I Głos Ameryki I Z peryskopu... I DH Zakopane I Telefony I Apteki I

I Reklama I Ogłoszenia I Muzyka I Video I Galeria I Archiwum I O Watrze I